Over Garage Van Woezik

Garage van Woezik is al drie generaties lang een begrip in Druten en omstreken! Wij zijn een universeel autobedrijf, met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Iedereen beoefend zijn of haar vak met passie en liefde. Wij vinden het belangrijk dat de klant met een glimlach wegrijdt. Daarom zorgen wij voor persoonlijke service en uitstekende kwaliteit.

Om u te garanderen van de beste service en kwaliteit auto-onderdelen, zijn wij aangesloten bij het snelst groeiende garageconcept van Nederland: AutoProfijt. Samen met AutoProfijt volgen wij de laatste ontwikkelingen waardoor er een team van vakkundige mensen voor u klaarstaat. Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats waardoor wij goed zorg kunnen dragen voor onder andere onderhoud en reparaties. Wij verrichten alle onderhoudswerkzaamheden, geven u persoonlijk advies bij problemen en bieden wij voordeel op kwaliteitsonderdelen die nodig zijn voor uw rijplezier.

Kom langs voor ✓ periodiek onderhoud, ✓ APK ✓ reparatie  ✓ of meer... U kunt bij ons terecht. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent van harte welkom!